Američki reper 6ix9ine osuđen na uslovnu kaznu

Američki reper Tekashi 6ix9ine osuđen je na uslovnu kaznu od četiri godine zbog postavljanja snimaka dečje pornografije na kojem se nalazi 13-godišnja devojčica na zabavi koju dodiruju stariji muškarci.

Reper iz Brooklyna objavio je ovaj snimak 2015. godine. Snimljen je u Harlemu. Devojčica bez odeće snimana je kako oralno zadovoljava reperovog prijatelja Taquana Andersona koji je također optužen u ovom slučaju. On se nalazio iza devojčice i plesao.

“Milioni mladih vide uzor u meni i poslednje mesto na kojem želim da budem je zatvor, moji fanovi ne zaslužuju to. Hvala vam”, rekao je reper sudiji koji je u vreme nastanka snimka imao 18 godina.

Nakon što je uhapšen, 6ix9ine se izjasnio krivim, a sudija mu je tada obećao da će biti blag zbog njegove iskrenosti. U sklopu uslovne kazne moraće da odsluž 1.000 sati društveno korisnog rada i da se kloni nevolja.

Reper je poznat po neprilikama. U avgustu je uhapšen jer se nije pojavio na sudu zbog navodnog gušenja 16-godišnjeg fana koji ga je pokušao snimiti u Houstonu. U januaru je uhapšen po sletanju na aerodrom u New York nakon turneje zbog svađe s osobljem, a u maju zbog vožnje s vozačkom dozvolom koja je istekla. Optužen je i za napad na policajca u Brooklynu.

Nakon izricanja presude reper je otišao u restoran kako bi proslavio uslovnu kaznu, ali je oko šest sati ujutro izbila svađa između njegovog telohranitelja i obezbeđenja, te je usledila pucnjava u kojoj je telohranitelj povređen. Kako je poznato reper, čije je pravo ime Daniel Hernandez nije učestvovao u ovom incidentu.

Foto: Getty Image/Guliver

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.