Ariana Grande: Album stiže na leto da donese svetlo u nečjiji život!

Ariana Grande dala je svoj prvi TV intervju nakon terorističkog napada na njenom koncertu u Manchester Areni u kojem su poginule 22 osobe. U razgovoru s Jimmyjem Fallonom, Ari je rekla kako će njen novi album doneti svetlo u živote svih poklonika njene muzike.

Pevačica nije direktno izjavila kako album posvećuje žrtvama napada u Manchesteru, ali je postala emotivna kada je voditelj popularne emisije “The Tonight Show starring Jimmy Fallon” spomenuo prošlogodišnju tragediju.

“Album govori o donošenju svetla u nečiji život i zaslađivanju različitih situacija”, reči su kojima je 24-godišnjakinja opisala svoje nove pesme.

Nije želela da komentariše u čemu je pronašla inspiraciju, ali je otkrila nazive nekoliko numera s novog albuma koji će biti objavljen ovog leta. Ariana je na albumu sarađivala s Martinom i Pharrellom Williamsom koji je izjavio kako su tekstovi njenih novih pesama neverovatni.

Na kraju intervjua, Jimmy se zahvalio pevačici što je pristala doći u njegovu emisiju.

“Hvala ti što si tako jaka i što uspevaš da nas zabaviš. Hvala za pojavljivanje i vraćanje u Manchester. Mislim da je to odlična stvar za tebe. Jednostavno mislim da si veoma jaka i super”, rekao je Fallon.

Podsećamo, Ariana je pre nekoliko dana objavila svoj prvi singl posle napada. Pesmu “No Tears Left To Cry” publika je dočekala s velikim oduševljenjem.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.