Ariana Grande će vam zasladiti život sa novim albumom “Sweetener”!

Nakon kraće pauze, Ariana Grande nam predstavlja svoje četvrto studijsko izdanje “Sweetener”.

Ariana je svoju karijeru počela na Brodveju u mjuziklu “13”, a svetsku slavu je postigla ulogom u seriji “Victorious”. Muzičku karijeru započinje 2013. godine sa debi albumom “Yours Truly”, nakon što vodeći singl “The Way” postaje apsolutni hit. “Yours Truly” osvaja vrhove svetskih top listi, uključujući prvo mesto na Billboard Top 200 listi!

Slični uspesi se ponavljaju i sa njena dva naredna albuma, “My Everything” iz 2014. i “Dangerous Woman” iz 2016. Oba albuma osvajaju same vrhove svetskih top listi, kao i singlovi poput “Problem”,”Dangerous Woman”, “Into You” i “Side To Side”, jednu od mnogih kolaboracija koju je Ariana ostvarila sa popularnom reperkom Nicki Minaj.

Albumu “Sweetener” su prethodili singlovi “No Tears Left To Cry” i “God Is A Woman”, kao i promo singl “The Light Is Coming” sa Nicki Minaj. Kada se singl “No Tears Left To Cry” popeo na treće mesto Billboardove Hot 100 liste, Ariana je postala jedini izvođač u 59-ogodišnjoj istoriji liste čiji su debi singlovi sa sva četiri albuma osvojili top 10 pozicije!

Album ima malo zreliji zvuk od njenih prethodnih albuma, jer Ariana želi da publici predstavi pesme koje je definišu. Na albumu se potpisuje kao izvršni producent, a sarađivala je i sa producentima kao što su popularni Max Martin i Savan Kotecha, sa kojim je sarađivala na svojim najvećim hitovima. Pharrell Williams se takođe potpisuje kao producent, a i gostuje kao vokalista u pesmi “Blazed”. Pored Pharrella i Nicki Minaj, na albumu se pojavljuje i legendarna reperka Missy Elliot.

Album ima 15 pesama, a one su:
Raindrops (An Angel Cried)
Blazed (featuring Pharell Williams)
The Light Is Coming (featuring Nicki Minaj)
R.E.M
God Is A Woman
Sweetener
Successful
Everytime
Breathing
No Tears Left To Cry
Borderline (featuring Missy Elliot)
Better Off
Goodnight n Go
Pete Davidson
Get Well Soon

Preuzmi, slušaj i dodaj album “Sweetener” na svoje plejliste!

“Sweetener” srpskoj publici je dostupan u digitalnom obliku putem Deezer i Google Play muzičkih servisa!

Foto: Universal Music Serbia

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.