HIT IZ ANIMIRANOG FILMA “PEVAJMO”: Arijana Grande snimila duet sa velikom zvezdom (VIDEO)

Ariana Grande je konačno izbacila dugo očekivanu duetsku pesmu „Faith“ sa legendarnim Stevie Wonder-om, numeru za animirani film “Pevajmo“, koji u domaće bioskope stiže 22. decembra. Soundtrack iz ovog filma će  moći da se naruči od 18. novembra, a u prodaji će se naći od 9. decembra.

Faith“ ujedinjuje dobitnika Oskara i Grammy-a, Stevie Wonder-a i Ariana Grande, nominovanu za nagradu Grammy. U produkciji Rajana Tedera i Benija Blanka, „Faith“ predstavlja prvu pesmu koju je Stevie Wonder uradio za neki film u poslednjih 25 godina.

U filmu „Pevajmo“ će se naći preko 65 hit pesama, a radnja je smeštena u svet poput našeg, ali koji naseljavaju samo životinje.

film-pevajmo-1

Pevajmo“ predstavlja Bastera Muna (Slobodan Stefanović)), uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista, koji možda malo živi u zabludi, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad, suočen s propadanjem svoje životne ambicije, on ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju.
Pojaviće se pet najozbiljnijih kandidata: Majk, (Dragan Vujić Vujke) miš koji pevuši jednako dobro kao što vara ljude; Mina, stidljiva slonica tinejdžerka, koja ima užasnu tremu od nastupa; Rozita (Paulina Manov), premorena majka koja ima 25 prasića; Džoni, mladi gorila gangster (Milan Antonić) koji traži način da pobegne od porodičnog kriminala, i , pank-rok bodljikavo prase (Iva stefanović) koja pokušava da se otrese svog arogantnog dečka i postane solo pevačica.

film-pevajmo-2

Sve životinje će doći na Basterovu audiciju verujući da je to njihova šansa da promene svoj život. A dok ih Baster sve pojedinačno podučava i dovodi sve bliže i bliže velikom finalu, počeće da shvata da pozorište možda nije jedino što treba da se spasi.

Pogledajte spot za ovu pesmu.

Foto: Getty Images; Promo

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.