Ariana Grande kreće na turneju u martu 2019. godine, da li će doći na Balkan?

Kao što je nedavno obećala, Ariana Grande u četvrtak objavila datume svoje svetske turneje “Sweetener World Tour” . Zapravo za sada je najavila 42 koncerte u SAD i Kanadi što znači da Ari planira veliku svetsku turneju.

 

View this post on Instagram

 

ɹnoʇ plɹoʍ ɹǝuǝʇǝǝʍS @americanexpress presale 11/1-11/3

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Iako je pre par nedelje pričala o manjoj turneji, što bi značili da je i Evropi bilo u planu svega nekoliko koncerata, ali podatak da su zakazana čak 42 koncerta znači da će i u Evropi biti mnogo više datuma, a što je više datuma, veće su šanse da dođe i u ove krajeve!

Dakle veliki broj koncerata u Severnoj Americi je super informacija za sve Arianatore, a činjenica da su svi zakazani po arenama je dodatni plus. Zašto mislimo da je tako? Ruku na srce imama mnogo stadiona, ali nijedan ne ispunjava uslove za koncerte sem Maksimira u Zagrebu na kome igra Dinamo koji je najupotrebljiviji, ali informacija koja je stigla da su u pitanju arene daje nadu i Beogrradu, Zagrebu, ali i Ljubljani.

I pitanje koje vas zanima je kada bi Arinana mogla da počne sa evropskim delom turneje. Ari počinje turneju 18. marta u Olbaniju u američkoj državi Njujork, a završava je 18. juna u Njujorku u Madison Square  Gardenu.  To znači da će ona u Evropu vrlo verovatno tek na jesen, jer se tokom leta zbog sezone godišnjih odmora izbegavaju koncerti, mada vidimo da Edu Sheeranu ne smeta početak jula 🙂 Iz ovog možemo da zaključimo da će na Stari kontinent stići tokom septembra ili oktobra 2019. godine.

Nismo još uspeli da saznamo kada će se zakazivati datumi za Evropu, ali budite uvereni da Famoza i HEJ! već javljaju svim organizatorima da obrate pažnju na ovu turneju.

Foto: Supplied by WENN.com

2 Comments

  1. Molim vas da javite ako će Ariana Grande da dodje u Zagreb ili Beograd, to bi mi mnogo značilo ja sam veliki Arianator i mnogo bih volela da budem na njenom koncertu.
    Unapred se zahvaljujem.
    Milica

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.