Ariana Grande i Mac Miller više nisu par!

Ariana Grande i Mac Miller raskinuli su tokom ove nedelje dvogodišnju vezu, ali su ostali najbolji prijatelji, tvrdi pevačica.

Razlazu su, kako piše američki portal TMZ, kumovali njihovi pretrpani rasporedi, odnosno previše poslovnih obaveza zbog čega nisu uspevali da se viđaju koliko su hteli i koliko im je bilo potrebno da bi održali vezu čvrstom i stabilnom.

Vezu su započeli u septembru 2016. godine, a poslednji puta su se zajedno pojavili na muzičkom festival Coachella.

Ariana je u jednom intevjuu navela da su pre nego što su postali par bili prijatelji.

– Upoznala sam ga kada sam imala 19 godina. Voleli smo se, obožavali i poštovali od samo start.

Reper Mac Miller bio joj je veliki oslonac u karijeri, a posebno posle terorističkog napada u Manchesteru, kada je bombaš ubio 22 osobe i teško ranio 59.

Koliko je bio važan deo njenog života pokazuje i poruka na Instagramu:

“Ćao! Ovo je jedan od mojih najboljih prijatelja na svetu i jedna od omiljenih osoba, Malcolm McCormick”, napisala je Ari je jednoj Insta priči. “Poštujem ga i obožavam ga do beskraja i zahvalna sam što ga imam u životu u bilo kojoj formi, u sve vreme bez obzira na to kako se naš odnos menja ili šta nam univerzum sprema. Bezuslovna ljubav nije sebična. Ona želi da bude najbolja za tu osobu čak i ako u tom momentu to niste vi. Jedva čekam da te upoznam i podržavam zauvek i jako sam ponosna na tebe.”

Verujemo da će se sada Ariana okrenuti promociji četvrtog studijskog albuma, “Sweetener”, koji bi trebao da izađe u julu.

Do sada je s nadolazećeg albuma objavila samo jednu pesmu, “No Tears Left to Cry”, koju je posvetila upravo  žrtvama terorističkog napada u Manchesteru.

Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.