Ariana Grande najavljuje svoj sledeći singl

Nakon neverovatnog uspeha njenih prethodnih singlova, „Thank U, Next” i „Imagine”, teško je zamisliti da će Ariana Grande tako brzo izbaciti sledeći. Međutim, Ariana je otvoreno na Tviteru najavila svoj novi singl koji će se zvati „7 Rings”.

„Prijatelji su me odveli do Tiffany’s i pili smo dosta šampanjca. Svima sam nam kupila prstenje i bilo je baš zabavno. Kada smo se vraćali do studija, Njomza je rekla ’’b*tch, ovo bi trebala da bude pesma’’, tako da smo je napisali tog popodneva.”, napisala je Ariana na Tviteru.

Ariana nije najavila tačan datum izbacivanja pesme, ali fanovi su primetili da je potvrdila da će se singl zvati ’’7 Rings”.

U nekim od sledećih tvitova, pevačica je izbacila blooperse sa snimanja ’’Thank U, Next” videa. Bloopersi uključuju najviše Kris Jenner koja pokušava da bude kao majka Regine George iz Mean Girlsa. Neki delovi su isečeni jer bi oduzeli previše vremena u spotu. Originalni video ima preko 235 miliona pregleda na YouTubeu.

Što se tiče „7 Rings”, fanovi ne znaju šta da očekuju, ali stalno tvituju svoje pretpostavke. Jedva čekamo da vidimo šta je to Ariana spremila.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.