Ariana Grande i njen verenik nisu skidali ruke jedno s drugog na MTV VMA

Na dodeli nagrada MTV VMA Ariana Grande i njen verenik Pete Davidson prvi su put prošetali crvenim tepihom kao par.

Novopečeni verenici pobrinuli su se da celi svet vidi koliko su zaljubljeni neprestanosu se ljubakali i grlili, a Pete je nosio i narukvicu s Arianinim inicijalima.

Osim što su plenili pažnju neprestanim izmenjivanjem nežnosti, mamac za poglede bila je i Arianina metalik haljinica u kojoj je pop zvezda izgledala kao moderna Zvončica iz Disneyjeve interpretacije bajke Petar Pan.

Ispod haljinice provirile su bele pantalonice, a iskombinovala je haljinu s visokim sivim čizmama u stilu čarapa te je iznenadila sve svojom frizurom. Pevačica čiji je zaštitni znak visoki konjski rep prvi je put crvenim tepihom dodela nagrada MTV VMA prošetala s raspuštenom kosom, piše američki Cosmopolitan.

Podsećanja radi, Ariana i Pete počeli su da se zabavljau u maju ove godine, ubrzo nakon njenog raskida s američkim reperom Macom Millerom, s kojim je bila u vezi dve godine. Usledila je i brzinska verudba nakon samo mesec dana veze, a Pete ju je zaprosio prstenom s ogromnim dijamantom u vrednosti od 100 hiljada dolara.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.