Ariana Grande objavila pismo posvećeno žrtvama bombaškog napada u Manchesteru

Povodom tragične nesreće na njenom koncertu u Manchesteru, Ariana Grande je putem Instagrama podelila sa fanovima srceparajuće pismo, u kojem žali za poginulima i slavi njihove živote.

Moje srce, molitve i najiskrenija saučešća su sa žrtvama bombaškog napada u Manchesteru, kao i sa njihovim voljenima. Ne postoji ništa što bih ja ili bilo ko drugi mogao da uradi kako bi se ublažio bol koji osećate ili kako bi išta učinilo makar malo boljim.

Međutim, želim da znate da vam pružam svoju ruku, srce i sve što imam, ukoliko ikada poželite ili zatrebate moju pomoć u bilo kom smislu. Jedino što sada možemo da uradimo jeste da odlučimo kako ćemo dozvoliti ovome da utiče na nas i kako ćemo nastaviti dalje da živimo. Neprekidno mislim na svoje fanove, kao i na sve vas, tokom ove nedelje. Način na koji ste uspeli da se se snađete sa svime je više nego inspirativan i učinio me je ponosnom više nego što ćete ikada moći da zamislite.

Saosećajnost, ljubaznost, ljubav, snaga i osećaj jedinstva koje ste pokazali tokom protekle nedelje su sušta suprotnost od svega toliko zlog što se dogodilo prošlog ponedeljka. Žao mi je zbog sveg bola i straha koje verovatno osećate i zbog traume koju vi, kao i ja, morate proživljavati. Nikada nećemo moći da razumemo zbog čega se ovaj i slični događaji dešavaju, zato što to i nije u našoj prirodi da razumemo, tako da je bolje da se ostavimo toga. Nećemo odustati niti funkcionisati u strahu. Nećemo dozvoliti da nas ovo razdvoji. Nećemo dozvoliti mržnji da pobedi.

Ne želim da provedem ostatak ove godine onemogućena da vidim, zagrlim i oraspoložim svoje fanove, baš kao što to oni rade za mene. Naš odgovor na ovaj nasilan čin mora biti da ostanemo ujedinjeni, da pomažemo jedni drugima, da volimo više, da pevamo glasnije i da živimo još ljubaznije i iskrenije nego što smo to radili do sada. Vratiću se u Machester, kako bih provela vreme sa svojim fanovima, održala dobrotvorni koncert posvećen žrtvama i obezbedila novac za njihove porodice.

Od dana kada smo počeli da organizujemo Dangerous Woman turneju, govorila sam da će ovaj show, više nego bilo šta drugo, biti bezbedno mesto za moje fanove. Mesto gde će moći da pobegnu, slave, zacele svoje rane i budu ono što jesu. Ovo neće promeniti tu zamisao – napisala je Ariana.

Zaista moćno!

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.