Ariana Grande odlazi sa društvenih mreža?!

Vest o raskidu jevačice Ariane Grande i komičara Petea Davidsona u ponedeljak je iznenadila javnost, iako smo kasnije saznali da tada već nisu bili zajedno sedam dana.

Veza im je potrajala samo pet meseci, ali kako se u njihovoj vezi se sve odvijalo brzo pa su u tom kratkom roku usjeli da se vere, usele u zajednički stan i nabave ljubimca, i svi su očekivali da je sledeći korak venčanje.

 

View this post on Instagram

 

♡ 💍

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Par je kao razlog za razlaz naveo loš tajming, kako piše Daily Mail. Pete je nakon raskida dobio nazad skupi verenički prsten kojim je zaprosio Arianu nakon samo mesec dana veze, a Ariani je pripao njihov ljubimac, patuljasto prase Piggy Smallz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

A iako su se navodno rastali u prijateljskim odnosima, tekst koji je Ariana Grande objavila u svojim Instagram Storyjima otkriva da je pevačici teško pao prekid veze.

“Ok, danas je bio vrlo poseban dan. Zahvalna sam što sam mogla biti ovde”, započela je pevačica referirajući se na proslavu 15. godišnjice omiljenog mjuzikla Wicked gde je bila sinoć, a nastavila je u savim drugom smeru.

“Vreme je da nakratko opet kažem bye bye internetu. Teško je ne naleteti na vesti koje trenutno ne želim videti. Vrlo je teško i tužno i svi se jako trudimo nastaviti dalje. Volim vas. Hvala što ste uvek uz mene”, napisala je Ariana u postu koji je kasnije obrisala, no što se jednom postavi na internet, tu ostaje zauvek, pa tako i njena objava koju možete pogledati ispod.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.