“Bad Liar” je konačno stigao: Na omotu novog singla Selene Gomez nalazi se skrivena poruka?! (video)

Selena Gomez već nekoliko dana promoviše izlazak svog novog singla – Bad Liar koji je konačno i stigao. Međutim, čini se da se na jednoj od promotivnih fotografija nalazi skrivena poruka.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Pored toga što Selena na njoj izgleda zaista utučeno, fanovi nisu mogli da ne primete žutu narukvicu koja krasi njenu podlakticu.

Kako saznajemo, takve narukvice sa natpisom Risk daju se bolničkim pacijentima, koji zahtevaju dodatnu pažnju tokom lečenja.

Petra Collins, autorka fotografije iznad, oglasila se putem Instagrama i otkrila je nešto interesantno, ali i tužno – ispostavilo se da je Selena dotrčala na fotografisanje za novi singl odmah nakon što je puštena iz bolnice, nakon lečenja od lupusa.

Tokom proteklih meseci, Sel je postepeno otvarala svoju dušu medijima, nerado pričajući o bolesti sa kojom se, nažalost, susrela.

– Još uvek mi je neprijatno da pričam o tome, prvenstveno iz razloga zato što se sada osećam dobro i zdravo. U svakom slučaju, želim da iskoristim muzičku platformu kako bih pomogla drugima – rekla je Selena.

Poslušajte kako zvuči novi Selenin singl.  Da li vam se dopada?

Izvor: j-14.com
Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.