Bella Thorne kakvu niste videli do sad

U glavnoj ulozi dugo iščekivanog horor filma o ukletoj kući, “Amitivil: Buđenje”, pojavljuje se lepa glumica Bella Thorne. Međutim, u ovom filmu ćemo je videti u malo drugačijem izdanju nego što smo navikli!

Bella je izjavila da joj je ovaj film jedan od omiljenih projekata na kome je radila, jer je veliki fan horor filmova. Rimejk popularnog horora Amitivil, potpuno je drugačiji od svih prethodnih delova, jer je ovog puta u fokusu porodična drama.

– Veći deo filma ćete me gledati uplakanu, jer se mnogo toga dešava između mene i mog bolesnog brata, koji je biljka, kao i moje majke, koja mene krivi za njegovo stanje – navodi Bella, dodajući: – Moj lik je jednodimenzionalan, i ja izgledam nekako zlobno i grubo. Kada shvatite zašto je to tako, bićete šokirani, jer je film veoma napet i zamršen.

Radnja filma se vrti oko Bel i njene porodice koja se useljava u novu kuću. Kada misteriozne aktivnosti krenu da se dešavaju u njihovom domu, Bel počinje da sumnja da joj njena majka nije rekla baš sve i uskoro shvata da su se uselili u ozloglašenu Amitvil kuću.

U glavnim ulogama, pored Belle Thorne, gledaćemo Jennifer Jason Leigh, Camerona Monaghana i Mckenna Grace.

Domaća publika će imati priliku da pogleda film “Amitivil: Buđenje” od 27. jula u bioskopima širom Srbije.

Foto: MegaCom Film

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.