Bella Thorne o svojoj novoj seriji “Famous in Love”: Moj lik i ja nemamo ništa zajedničko

Sinoć je u Americi počela sa prikazivanjem serija Famous In Love gde glavnu ulogu ima Bella Thorne, a mlada glumica i pevačica govorila je o tome za TV Insider gde je na opšte iznenađenje odgovorila da u liku Paige koju tumači ne nalazi ništa što je slično sa njom!

– Paige je dobra devojka i ne želi da pravi greške. Njoj je stalo do toga šta njeni roditelji misle o njoj, želi da završi školu. Ona je tipična dobrica – kaže Bella i dodaje da zbog toga baš i ne pronalazi sebe u njoj.

– Da budem iskrena, nemam puno veze sa njom. Veoma smo različite. Ponešto smo obe iskusile tokom puta do slave. Ljudi misle da je ona nešto što nije, a ako je slikaju sa nekim, sve se odmah pretvara u skandal.

Bella kaže da i ne može da nabroji po čemu se razlikuje od svog lika u seriji.

– Bukvalno po svemu se razlikujemo! Nikad nisam igrala lika koji se toliko razlikuje od mene. Imam čak više zajedničkog sa likom u mom novom filmu ‘Midnight Sun’ gde igram devojku koja umire ukoliko se pojavi na sunčevoj svetlosti! – Bella ipak ističe da je zaista mnogo želela ovu ulogu jer ju je knjiga Famous In Love oduševila.

– Čitala sam i volela sam tu knjigu. Čitala sam je sa 14 ili 15 godina i još tad sam pravila planove da napravimo seriju od toga. Tri godine kasnije, to se i desilo!

Premijera serije je bila sinoć oko 2 ujutru po našem vremenu na američkom Freeform kanalu, a biće dostupna i na nekim digitalnim servisima.

Izvor: famoza.net
Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.