Bérénice Bejo o filmu “IZUZETNO PUTOVANJE JEDNOG FAKIRA”

Živopisna, avanturistička priča o mladom mađioničaru iz Mumbaija i njegovoj avanturi po svetu, film IZUZETNO PUTOVANJE JEDNOG FAKIRA danas započinje svoj bioskopski život u domaćim bioskopima . Film koji je sniman širom sveta, predstavlja publici na jedan nov i specifičan način različite kulture, prelepe predele, nacionalno nasleđe različitih zemalja, i sve to kroz priču o ljubavi, snovima, lepoti, zabavi. Glavnu ulogu tumače indijska zvezda Dhanush i evropska glumica Bérénice Bejo, sa Erin Moriarty i drugima, u režiji Kena Scotta.

A šta je o filmu i ekipi rekla glavna glumica otkriva vam HEJ! portal!

O projektu
– To je jedan veseo, porodični film, koji vas vodi kroz ceo svet i različite kulture i to je ono što mi se posebno dopalo. Nosi poruku da čak i kad ne ostvarite ono što ste hteli, treba da budete zadovoljni što ste krenuli tim putem, što ste pokušali.

O liku koji tumači
Ona je poznata filmska zvezda koja je došla do tačke kad joj je sve dosadilo. Sve je već videla, snimila brojne različite filmove i ništa joj više nije zabavno. Onda upoznaje Aju, koji dolazi iz sveta potpuno drugačijeg od njenog, i prija joj da bude u njegovoj blizini. Vremenom postaju prijatelji. Ona shvata da bi zahvaljujući njemu mogla da povrati ono što je izgubila, one sitne stvari u kojima je uživala, i snove na koje je zaboravila.

O reditelju
Veoma je precizan, s odličnim osećajem za ritam i humor. Tačno zna kada treba da stane, kako da nešto učini zabavnijim. Takođe, dozvoljava i nama glumcima da istražujemo i menjamo pristup. Samim tim i naš pristup se menja, razvija upravo ka onome što je reditelj želeo. Njegova uputstva su jednostavna, razumljiva, što je veoma značajno.

O važnom izazovu – plesu
Ja nisam plesačica, a ima specifičnog plesa u filmu. Meni je za scenu od tri minuta bilo potrebno 3 sata dnevnog vežbanja, i to mesec dana! Bilo je tšsko, ali vredelo je.

O partneru
Bilo je zadivljujuće jednostavno raditi s njim. Imamo dosta scena gde ja stalno pričam , dok me on pažljivo sluša, da čak počinjem da razmišljam šta mu je u glavi! Uvek je dobro pripremljen, profesionalan, ali i vrlo nežan glumac.

O nezaboravnoj sceni
Scena ispred Fontane Trevi je divna. Imate osećaj kao da ste u italijanskom filmu iz 50. ili 60.tih godina prošlog veka. Snimanje na tom mestu bilo je vrlo dirljivo.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.