Billie Eilish ponovo nagradjena za singl godine, BTS ostao bez Gremija!

Taylor Swift osvojila je ubedljivo najznačajniju nagradu na sinoćnoj, dugo čekanoj, dodeli Gremija. Njen Folklore progašen je za Album godine! Zahvaljujući ovom Gremiju, Taylor je postala prva žena čiji su tri albuma ponela ovo priznanje. A njena najveća zahvalnost otišla je njenom dečku, Joe Alwynu.

 

Nagrada za singl godine otišla je, drugu godinu za redom u ruke Billie Eilish. Sada Billie, u svojoj kolekciji, ima čak 7 Gremija. I sve ih je osvojila na samo dve dodele.

– Bila sam ubeđena da nema šanse da dobijem nagradu, jer ju je Megan Thee Stallion totalno zaslužila. Ovo je tako neprijatno za mene. Megan, devojko, ti ga totalno zaslužuješ. Toliko si lepa, toliko talentovana, takva si kraljica i ja te toliko volim – rekla je Billie u emotivnom govoru i pozvala publiku da navija za Megan.

Ni Megan Thee Stallion nije ostala kratkih rukava, ona je postala najbolji mladi umetnik, a podelila je statuu za najbolji duo sa Beyonce. Beyonce je ujedno ponela nezvaničnu tituli pobednice večeri jer je osvojila čak četiri Gremija. Za razliku od nje, BTS je ostao bez Gremija čak i pored neverovatnog nastupa. Oni su otvorili Gremi veče, izvodeći svoj Dynamite iz rodne Koreje u kojoj su izradili identičnu repliku Gremi bine!

To ipak nije bilo dovoljno da osvoje nagradu za pop duet, već je ona otišla u ruke Lady GageAriane Grande za Rain on me.

Gremi su osvojili i Dua Lipa za najbolji pop album godine, Harry Styles za najbolji solo nastup u pop muzici, a Justin Bieber je osvojio statuicu za najbolji kantri duet. The Strokes su osvojili priznanje za najbolji rok album godine. Spisak svih pobednika u svim kategorijama možeš pogledati ovde

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.