BLACKPINK kreću na zapad na svojoj IN YOUR AREA turneju

Fanovi k-pop grupe BLACKPINK počnite da štedite, jer vrlo brzo ovaj bend može doći i u vaš kraj!

Putem svojih zvaničnih Twitter i Instagram naloga, YG Entertainment je najavio da će fenomenalna četvorka svoju turneju održavati i širom Australije, Severne Amerike i Evrope.

Dodavanje novih zemalja na svoju listu znači da će ove devojke po prvi put posetiti svoje evropske i američke fanove, a isto tako i da će Rose prvi put nastupati pred svojom, australijskom publikom.

Od 11. januara devojke su na svojoj azijskoj turneji i posetiće Bangkok, Džakartu, Hong Kong, Manilu, Singapur, Kualu Lumpur i Taipei i tamo će biti sve do 3. marta.

Dok čekamo da se objave zvanični datumi, spekuliše se da će njihov nastup u Severnoj Americi verovatno uključivati nastup na poznatom festivalu Coachella, i time će biti prva K-POP ženska grupa koja će izaći na scenu.

BLACKPINK su osvojile svet još svojim prvim albumom, ali su dostigle vrhunac popularnosti albumom „Square Up”, sa glavnim singlom DDU-DU DDU-DU, koji je dostigao 600 miliona pregleda na YT i ušle u istoriju kao jedine korejska ženska grupa koja je bila na Billboard Top 100 i UK Official Singles Chart

Fanovi, šta mislite, da li će doći kod nas?

Priredila: Nikoleta Jovičić

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.