Brenton Thwaites za HEJ! priča o ostvarenju tinejdžerskog sna

Australijanac Brenton Thwaites dobio je ulogu Henryja Turnera u novom nastavku filma o piratima, “Pirati sa Kariba – Salazarova osveta”, kojom je ostvario svoj glumački san. Kada je konačno pročitao scenario, shvatio je koliko će njegov lik imati udela u radnji filma i radovao se snimanju scena sa Johnnyjem Deppom, za kojeg kaže da je zastrašujuće nepredvidiv jer ga je podstakao da improvizuje u skoro svakoj sceni…

Najiskrenije – da li si pre snimanja bio fan ove franšize?

– O da jesam, od trenutka kada se Geoffrey Rush popeo uz stepenice čamca i rekao: „Bolje bi ti bilo da počneš da veruješ u priče o duhovima, gospođice Turner.” Dakle, od prvog dela, koji sam pogledao u bioskopu kada sam imao 14 godina.

Otkrij nam nešto o liku kojeg glumiš u ovom filmu.

– Henry se tokom celog filma bori da pronađe svog oca, a tokom potrage se postepeno zaljubljuje u Carinu. Međutim, trebalo mu je dosta vremena da pronađe hrabrosti da ta novostečena osećanja i izrazi. Naravno, u tome mu pomaže klasični Jack Sparrow.

Ima li imalo humora u scenama sa tvojim likom?

Zapravo ima, u trenucima kada se očitava tenzija između Henryja i Carine usled njihovog prvog susreta.

Kako je bilo raditi rame uz rame Johnnyjem Deppom i šta misli o novom filmu pročitajte u novom broju HEJ!-a koji je u prodaji!

Priredila: Milica Stanojević

Foto: Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.