Britanski mediji tvrde da znaju razlog zašto su se razišli Cheryl i Liam

Priče vezane za vezu Cheryl i Liama počele su istog trenutka kada se saznalo da su u zajedno, nastavile su se tokom veze, a ne jenjavaju ni posle razlaza. Ono što je svim pričama vezanim za razlaz zajedničko je da su svi sigurni šta je bilo okidač za raskid!

Sudeći po dobro upućenim izvorima koji je za The Sun rekao, sve je počelo onog trenutka kada je Cheryl shvatila da će ona biti osuđena na to da sama podiže Beara, pošto je uvidela da Liam sve više mora da se angažuje oko svoje karijere. Cheryl se o njemu brinula najviše i tokom njegove prve godine, a Liam je tada stalno bio na putu kako bi promovisao sebe kao solistu. Dodatna kap vrelog ulja je i čijenica da je uprkos tolikom odustvu, nastupima i promocijama Liam prošle godine zaradio duplo manje novca nego Cheryl.

Izvor još dodaje da je Cheryl bila izuzetno tiha kad je u pitanju njea ljubavna veza sa Liamom, ali da će se sve uskoro promeniti jer planira da priča o svojim emocijama u novim pesmama koje uskoro stižu! Da li se odlučila na taj korak zato što je čula Liamov novu EP, na kome je on opevao njihovu ljubav, ili nema veze sa tim možda javnost sazna jednog dana.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.