BTS koncert „Love Yourself” stiže u Srbiju, Hrvatsku i Crnu Goru, karte već puštene u prodaju!

BTS Army je danas pokazao koliko su moćni! Naime lanac bioskopa Cineplexxa je nedavno kupio prava na prikazivanje dokumentarnog film „Burn the Stage: The Movie”, a činjenica da su fanovi toliko gledali taj film navela je čelne ljude Cineplexxa da urade nešto neverovatno sjajno!

Naime Cineplexx je danas najavio ekskluzivnu projekciju najtraženijeg koncerta iz 2018. godine „Love Yourself”!

Najvažnija informacija jeste da će se film prikazivati 26. januara u 17h u Beogradu (samo u bioskopu Ušće Shopping Center), Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, Podgorici, Zagrebu, Splitu a nadamo se da će biti dodati i Skopje i Banja Luka u kojima takođe postoje Cineplexx bioskopi. Mi ovom prilikom apelujemo na Cineplexx drugare da misle i na fanove u Makedoniji i Republici Srpskoj jer znamo koliko ih ima i koliko su glasni!

Karte su već u prodaji, a mi znamo cene za bioskope u Srbiji. Karte za Novi Sad, Niš i Kragujevac su 700 dinara, dok je karata za bisokop Ušće 1000 dinara. Za sad je planirano da se koncert prikazuje u celom svetu samog tog dana i u tom terminu, pa je bolje da kupite ulaznice što pre!

Naravno da će HEJ! dati sve od sebe da nekoga obradujemo kartama, ali moramo da kažemo odmah da će to biti težak izazov jer se karte već uveliko prodaju!

2 Comments

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.