Camila Cabello konačno objavila debi solo album!

Miljenica tinejdžera, Camila Cabello danas je objavila svoj prvi solo album, jednostavno nazvan, “Camila”.

Dan nakon što je konačno završila snimanje svog debi solo albuma, Camila Cabello se obratila svojim pratiocima na Instragramu:
– Svim mojim fanovima (Camelizerima…)..moj debi album je konačno završen. sada pokušavam da smirim svoje srce!!!! Hvala vam što ste bili strpljivi samnom ove godine, ne mogu da sačekam dan kada ću sa vama, podeliti sountrack mog prošlogodišnjeg života…. sve ove pesme nose posebne uspomene u sebi, neću lagati, biće mi teško da ih pustim da odu, osećam kao da je ovo kraj nekog poglavlja…odlučila sam da album nazovem mojim imenom, zato što se poglavlje tu završava. počelo je kao nečija tuđa priča, a završilo se tako što sam ja pronašla i vratila se sebi.

Producenti albuma su Benny Blanco, Ryan Tedder, Sia i Pharrell Williams, koji je koproducirao singl “Havana”. Megahit, “Havana” [feat. Young Thug] na mestu #2 Billboard Latino liste singlova zadržao se ukupno pet uzastopnih nedelja, a spot ima preko 425 miliona pregleda.

Camila je decembra 2016 napustila bend Fifth Harmony, ali iako je imala podršku fanova, grupa Fift Harmony joj je to zamerila. Prilika da joj uzvrate javila se na dodeli MTV video muzičkih nagrada, kada je sada četvoročlana grupa, tokom nastupa imala i petu, anonimnu članicu, koju su odmah na početku “bacili” u publiku.

Pogledajte nastup Camile Cabello sa novim singlom “Never Be The same” u emisiji “Tonight Show Starring John Fellon”

Camila Cabello – “Camila”
1.Never Be The Same
2.All These Years
3.She Loves Control
4.Havana
5.Inside Out
6.Consequences
7.Real Friends
8.Something’s Gotta Give
9.In the Dark
10.Into It
11.Never Be The same (radio edit)

Camila Cabello će danas tačno u 15h i zvanično objaviti da joj je album u prodaji na OVOM linku!

Priredila: Milica Stanojević

Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.