Camila Cabello: Možeš baš sve što poželiš!

Camila zna o čemu govori: prošla je i uspone i padove, i danas je na vrhu sveta. Evo njenog recepta za top samopouzdanje!

Ne budi stroga prema sebi!

Danas je jako teško biti devojka i voleti samu sebe. Svi nas bombarduju savršenim fotkama, posebno na društvenim mrežama i na televiziji. Devojke su zbog toga pune kompleksa i nezadovoljne svojim izgledom. Ali, nemoj biti prestroga. Moraš znati da ne možeš izgledati kao devojka s modne piste, oko čijeg se izgleda brine gomila ljudi. Bolje naglasi ono što voliš na sebi i svakog dana ponavljaj da si savršena baš takva kakva jesi.

Probaj nove stvari!

Jako volim izazove i nikad mi nije teško da isprobam nešto novo. Mnogi ljudi se boje da izađu iz svoje zone komfora, ali, verujte mi, svako novo iskustvo vas obogaćuje. Ako imate prilike da naučite da plešete, svirate neki instrument, otputujete u neku daleku zemlju, svakako to učinite. Život se ne sastoji od stvari, već od iskustava.

Radi ono što voliš!

Možda ste to već čuli sto puta, ali nije naodmet ponoviti. Jedino kad radimo ono što zaista volimo, možemo biti istinski srećni i zadovoljni. Zato ne dozvoli da te nagovore na ono što te ne usrećuje i ne ispunjava. Imam sreću da živim svoj san i da napokon radim ono što volim, i to na način koji sam sama sebi odredila. I presrećna sam!

Uvek gledaj napred!

Bez obzira na to šta ti se dogodilo u životu, zadrži pozitivan stav. Iz svake greške se nešto nauči i ne treba žaliti za onim što je već prošlo. Usredsredi se na budućnost i na ostvarivanje svojih ciljeva. A ono što je bilo pre, ostavi tamo gde i pripada – u prošlosti!

Kad ne uspeš, pokušaj ponovo!

Svako od nas ponekad u životu zapne. I nije sramota ne uspeti, već je mnogo gore ne pokušati ponovo. Svaki neuspeh je samo još jedna stepenica prema konačnom cilju. Odustajanje je jedino što ne dolazi u obzir, sve druge prepreke su premostive!

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.