Camila Cabello priznala da voli Shawna Mendesa!

Istinski prijatelji, Camila Cabello i Shawn Mendes poklonili su svetu pravi poklon kada su napisali i snimali svoj epski duet “I Know What You Did Last Summer” i bilo je pravo zadovoljstvo gledati ih kako igraju zajedno. Iako ih stalno pitaju da li su u nekoj šemi, Camila je bila prilično jasna ovih dana.

Naime nedavno je bila u Londonu, gde je pričala sa novinarima u čast njenog nadolazećeg solo albuma i kada je gostovala na čuvenoj radio-stanici “Kiss FM UK”, naravno da je na red došla i teme o njenom, toliko skladom prijateljstvu, s vlasnikom hita “Treat You Better”. Tokom razgovora svima je stavila do znanja koliko zaista brine za svog voljenog Shawn.

-Mnogo ga volim! Osećam se kao da ćemo biti zauvek najbolji prijatelji. On je jedan od mojih najbližih prijatelja u muzičkoj industriji i uvek mi je pružao ogromnu podršku.”

Iako trenutno nije u planu nova saradnja, pevačica je tokom intervjua otkrila još jednu tajnu o dragom prijatelju. Od nje je zaista zatraženo da se pridruži Shawnu na njegovoj sadašnjoj “Iluminate” turneji, ali nisu uspeli da se uskaled jer je Camilinim pesmama još uvek u radi.

-Zajednička turneja? To bi stvarno bilo super! Ja sam zapravo htela da budem gost njegove turneje, ali stvar je u tome što je on trenutno na turneji, a i moja muzika, kada je krenuo, još nije bila spremna, jer sam snimala studiju. Ali verujemo da bi to bila neverovatna turneja jer ga volim do smrti “, rekla je Camila.

Možete li uopšte da zamislite – dvostruka turneja, na kojoj su Camila i Shawn. Da li bi svet to podneo?

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.