Četvrti album Justina Timberlakea stiže 2. februara

Desetostruki dobitnik nagrade Grammy i četvorostruki dobitnik nagrade Emmy, Justin Timberlake objaviće svoj četvrti studijski album, “Man Of The Woods” 2. februara za RCA Records. Digitalni album će biti u pretprodaji na dan izlaska prvog singla, 05. januara (petak). U pesmi “Filthy” Justin je koautor i koproducent . Timbaland i Danja su koproducenti, dok su James Fauntleroy i Larrance Dopson koautori pesme.

“Man Of The Woods” je po svemu sudeći Justinov najambiciozniji projekat do sada, kako zvučno, tako i tekstualno. Ovo je takođe i Timberlakov prvi zaokret ka tradicionalnoj američkoj rock muzici, uz moderne uticaje jakih saradnika kao što su The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton i Alicia Keys. Justin Timberlake je novi album posvetio svom sinu i supruzi i on predstavlja njegovo lično, emotivno i muzičko putovanje od Memfisa do mesta gde se nalazi danas.

Šarenolika, futuristička muzika pesme “Filthy”vizuelno je ispraćena radom revolucionarnog, višestruko nagrađivanog reditelja, Marka Romaneka. U ovom neobičnom video spotu, Timberlake igra savremenog inovatora koji se sprema da predstavi svoj novi izum svetu. Ovo je već druga saradnja sa Romanekom, prva je bila na spotu “Can’t Stop This Feeling”.

Nakon singla”Filthy” i izlaska albuma “Man Of The Woods”, Timberlake će objaviti još tri dodatna video spota, sa tri različita reditelja. Ovi dodatni spotovoi biće urađeni za još tri pesme sa albuma, a izlaziće sukcesivno, počevši od 18. janura, zaključno sa izlaskom albuma 2. februara.

Dva dana nakon toga, Justin će održati svoj šou nastup u pauzi Pepsi Super Bowl u nedelju, 4. februara.

Album “Man Of The Woods” pojaviće se i na vinilu koji će imati digitalni kod za download.

Multi-talentovani glumac i muzičar, Justin Timberlake, do sada je prodao preko 32 miliona albuma širom sveta, imao je rasprodate arene na svim kontinentima, nagrađen je bezbrojnim nagradama i nominacijama i spada u visoko poštovane ljude u šou biznisu.

Sva tri prethodna solo albuma (Justified, FutureSex/LoveSounds kao i The 20/20 Experience) premašili su različite platnaste i višestruko platinaste tiraže. U Americi, Justin Timberlake je imao pet pesama na mestu #1 Billboard liste naslušanijih singlova, dok su mu čak 17 singlova bili među prvih deset mesta Mainstream Top40 liste.

Njegov prošli singl, urađen za animirani film “Trolls”, “CAN’T STOP THE FEELING”, dostigao je četvorostruki platinasti tiraž, zauzevši mesto #1 na Billboard listi pravo niotkuda, a taj singl mu je doneo i nominaciju za Golden Globe i Oscara.

Darovit glumac, Timberlake je igrao u filmovima ALPHA DOG, BLACK SNAKE MOAN i SHREK THE THIRD. Odlične kritike dobio je za ulogu u za Oskara nominovanom filmu, THE SOCIAL NETWORK. Takođe igrao je u filmovima BAD TEACHER, FRIENDS WITH BENEFITS, IN TIME, INSIDE LLEWYN DAVIS, RUNNER RUNNER, TROLLS i WONDER WHEEL, novom filmu Woddyja Allena. Timberlake je osvojio četiri nagrade Emmy za svoja pojavljivanja u šou programu “Saturday Night Live”.

Foto: Getty Images

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.