Chris Hemsworth za volanom Formule E

Dolazak FIA Formula E šampionata u Sjedinjene Američke države, gde je održana inauguracijska New York City ePrix trka polovinom jula je glavna vest u svetu automobilizma. Međutim nije jedina “vruća” vest.

Chris Hemsworth, australijski glumac i ambasador TAG Heuer brenda, oprobao se na ovoj stazi pred početak finalne trke šampionata. Hemsworth je provozao ekskluzivno dizajnirani Formula E automobil koji je na sebi nosio njegovo ime i australijasku zastavu, pri čemu je on još jednom dokazao da ne puca pod pritiskom pred publikom od više od 1000 fanova. Chris je nosio Swiss Made Connected Modular 45 časovnik, odnosno drugu generaciju popularnog Connected modela koji je najbolji časovnik koji jedan profesionalni vozač može poželeti. Sa mnogobrojnim aplikacijama, kao i sistemom navigacije, definitivno pomaže u situacijama kada ste pod velikim pritiskom.

No, savetima mu je pomogao i Nelson Piquet, mlađi.

– Obožavam da budem za volanom Formula E automobila – rekao je Hemsworth – taj osećaj avanture i nalet adrenalina su nešto što mene jako privlači. Odrastao sam kao deo grupe koja obožava motore, tako da sam oduvek zaista voleo motore. Prelaz na automobile, bio je veoma lak.

Hemsworthovo partnerstvo sa TAG Heuer brendom je prirodni nastavak, koji se dogodio nakon njegove uloge Formula 1 vozača, Džejmsa Hanta u filmu “Rush” iz 2013. godine.

FIA Formula E šampionat je ostavio trag u istoriji, postavši prva trka sa otvorenim točkovima, koju je odobrila Internacionalna automobilska federacija, a koja se odigrala u tri njujorška kraja. Staza je imala 13 krivina, išla je oko Pier 11 i bruklinskog terminala.

TAG Heuer je aktivni zvanični osnivački partner FIA Formula E šampionata od samog starta 2014.godine, a ujedno je postao i zvanični sponzor vremena ovog događaja, zvanični sat i zvanični hronograf šampionata.

Naredna trka Formula E šampionata biće održana u Montrealu 30. jula.

Foto: TAG Heuer

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.