Colton Haynes otkrio delove svog dnevnika u kojima je pisao o borbi sa mentalnim poremećajima

Spisku poznatih osoba koje otvoreno govore o svojim psihičkim poremećajima, pridružio se i Colton Haynes i to na vrlo originalan način! On je u listu “Paper Magazine” objavio delove svog dnevnika u kojima je pisao o borbi sa agorafobijom i alkoholizmom.

Teen Wolf” zvezda je prvo otkrio kako se osećao pre dve godine, kada je shvatio da “nešto nije u redu”. U izvodu iz njegovog dnevnika od 2. novembra 2014. godine on je napisao: “Ja sam vampir. Ljuštura. Želeo bih da sam stari Colton. Osoba koja je volela da izlazi i priča sa svojom porodicom/prijateljima. Sada sam toliko zatvoren da ne mogu da skupim dovoljno hrabrosti da izađem u javnost.”

Tog novembra on je napisao i ovo: “Ljudi ne shvataju od kojih sve stvari u životu moraš da odustaneš kada dođeš u centar pažnje. Niko zaista ne želi da te upozna, oni samo žele da postaviš njihovu fotografiju na Instagram, ili da je lajkuješ… Ja sam izgubio sebe u toj zbrci i trenutno gubim bitku. Neću ja dugo. Upamtite moje reči.”

Na sreću, nije bio u pravu! On je uspeo da se izvuče i sada je, kako sam priznaje srećniji nego ikad zato što je uspeo da se izbori sa ovim mentalnim poremećajima. O tome govori i ono što je napisao u svom dnevniku 12. novembra ove godine.

Postigao sam tako mnogo sa tako malo i konačno moj osmeh nije usiljen. Uzeo sam kontrolu nad svojim životom prvi put i nikome neću dozvoliti da ućutka mene ili moje strasti. Konačno sam slobodan!

Kompletan tekst koji je objavljen u “Paper Magazine”, Colton Haynes je objavio na svom Instagramu, a ovim je sigurno dao “vetar u leđa” mnogim ljudima koji se bore sa istim problemima.

 

My truth for @papermagazine

A photo posted by Colton Haynes (@coltonlhaynes) on

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.