Cool girl: Srećan “divan dan” Zorannah!

Zorana Jovanović Zorannah je modna blogerka, ali i spisateljica. Ona je devojka koja sanja, ali i ostvaruje velike snove. Ona je idol mnogih tinejdžerki koje neumorno prate svaki njen korak i sa nestrpljenjem iščekuju novi poduhvat.

Danas, kada puni 27 godina, mi joj želimo srećan divan dan i ostvarenje svih željica!

Kako i dolikuje pravom slavljeniku Zorannah je dan počeo sa puno lepih iznenađenja.

Nakon drugarice, obradovao ju je dečko, a svoju sreću ona je podelila sa fanovima na Instagramu.

– Iznenađenja od ranog jutra. Krenula sam na aerodrom po sestru od dečka, a pojavila se moja drugarica umesto nje. Zatim me je u kolima sačekalo brdo balona jer imam najboljeg dečka ikada 😍♥️🎈🎈🎈🎈. 27 ipak nije toliko loše – napisala je Zorana, a pratioci su joj poželeli sve najbolje za rođendan.

Mi se pridružujemo čestitkama!

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Specijalno za njen rođendan donosimo vam delić intervjua sa našom najpoznatijom fashion blogerkom!

U kratkom razgovoru za ekipu HEJ!-a Zorana je nedavno otkrila kako je izgledao proces kreiranja parfema “Zorannah”, šta se sve nalazi u njenoj modnoj liniji i bez kojih komada garderobe ne može da zamisli dan.

Nije mala stvar izbaciti parfem sa svojim imenom. Koliko dugo je ta ideja tinjala u tebi?

– Kao i za sve moje saradnje, na ideju uglavnom dođe neko drugi, a ja se složim da li ide uz moj brend i mene. Takav je slučaj bio i sa knjigom, modnom kolekcijom i evo sada i sa parfemom. Iskrena da budem, nikada u životu mi nije palo na pamet da ću imati parfem sa svojim imenom.

Kako bi opisala svoj parfem?

– Kada pomislite na mene i na to kako ja mirišem, dobijete krajnji proizvod. Vanila, puder, šećer upakovan u roze. Interesantno je da je parfem u stvari unisex, ali roze kutija je moj zaštitni znak, a prugice se provlače kroz svaki segment mog posla, i zato se čini da je parfem ženski.

Verujemo da će naše čitateljke zanimati kako je tekao proces kreiranja mirisne note? Koliko je to komplikovano, zanimljivo, teško?

– Iskreno, ja nisam imala mnogo udela u tome jer se parfem nije pravio u Srbiji. Rekla sam šta želim, doneli su mi nekoliko opcija, izabrala sam, izmenili smo jačinu i to je bilo to.

Šta je to još Zorannah otkrila, pročitajte u časopisu HEJ! koji je u prodaji.

I samo da vam kažemo da u novom HEJ!-u možete da osvojite Zorannah parfem, a da biste saznali kako, morate da nabavite novi broj.

Foto: Antonio Ahel ATAimages/Dušan Petrović/Privatna arhiva

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.