Da li biste nosili čarape koje je dizajnirala Selena Gomez?

Izgleda da je Selena rešila da ljubav problem ostavi po strani neko vreme i da se posveti modi. Naime primetili ste da se Sel proteklih meseci posvetila dizajniranju odeće, patika i torbica, a njen najnoviji proizvod su zabavne čarape koje je kreirala u saradnji s brendom Puma čija je zaštitno lice.

U novoj kampanji za Pumu Selena nosi bele Phenom Lux patike s narukvicom oko gležnja koja se može skinuti. Elegantne patike pevačica je sparila s visokim mrežastim čarapama koje je sama dizajnirala.

-Osećam se ženstvenije dok nosim zabavne čarape uz patike. Dosta vremena sam razmišljala kako stvoriti čarape koje će biti prijatne, moderne i zabavne. U čarapama koje sam dizajnirala ste sređeni čak i kada ste u trenerci – rekla je Selena Gomez za Vogue, koja patike često nosi i s haljinama i suknjama.

Prvu modnu kampanju sa Selenom modna kuća Puma lansirala je početkom godine kada je pevačica reklamirala kolekciju patika “El Pointe”. Ove patike Puma je kreirala u saradnji s njujorškim baletom kako bi uvidela kakva obuća je potrebna svakom plesaču tokom časova, proba i nastupa. Zato su rezultat saradnje patike naglašenih linearnim elementima i sa širokim svilenim pertlama.

Nakon čarapa, Selena će narednih meseci gotovo sigurno iznenaditi fanove i ljubitelje mode novim dizajnerskim podvigom.

Foto: Puma

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.