Da li će biti filma “Descendants 3”?

Konačno smo dočekali ekranizaciju drugog dela filma “Descendants”, a na osnovu njegovog kraja, postoji mogućnost da će se snimiti i treći deo!

Iako Disney još uvek ništa nije potvrdio na tu temu, China Anne McClain, koja glumi Umu, otkrila nam je nešto zanimljivo.

– Projekat “Descendants” je fenomenalan i zaista sam obožavala da igram Umu. Nadam se da ću imati prilike da se priključim i još jednom nastavku. Moj odgovor na svako pitanje koje mi Disney u budućnosti bude postavio biće: „DA“. Zahvalna sam na svemu što su do sada učinili za mene.

Što se tiče Dove Cameron, i ona je definitivno zainteresovana za produčetak ovog magičnog sveta.

– O da, volela bih da vidim “Descendants” 3, 4, 5 i 6. Ma sve. Samo navalite! I znate šta, cela glumačka postavka bi volela da se to i dogodi. Međutim, sve zavisi od fanova. Ukoliko im se zaista dopadne drugi deo, možda i bude trećeg.

Takođe, diskusiji se priključio i režiser filma, Kenny Ortega, koji je postao poznat zahvaljujući serijalu “High School Musical”.

– Voleo bih da nam se pridruže Miley i Vanessa ili Jonas Brothers. Ja sam njihov veliki fan. Iako bih rado prihvatio da odradimo i „Descendants 3“, to zaista zavisi od fanova, jer mi trenutno i ne razmišljamo ozbiljno o tome. Jednostavno čekamo njihovu reakciju.

Kako se vama dopao drugi deo?

Foto: Disney

2 Comments

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.