Da li će DJ Khaled sa Rihannom stići na prvo mesto Billboardove liste singlova?

Muzički vizionar , mogul, mega-producent i visoko tiražni izvođač, DJ Khaled, nakon dosadašnjeg najvećeg uspeha postignutog sa prethodnim singlom “I’m The One” ft. Justin Bieber, kada se ustoličio na mestu broj 1 Billboard liste singlova, pokušaće to da ponovi, novim, podjednako atraktivnim singlom “Wild Thoughts”.

Sudeći po gostima koji učestvuju na ovoj pesmi, a to je “samo” najveća muzička zvezda na planeti, Rihanna i R’n’B zvezda u usponu, Bryson Tiller, to ne bi trebalo da bude nimalo teško.

“Wild Thoughts” koristi vrlo prepoznatljiv sempl hita Carlosa Santane, “Maria”, a fantastičan video spot snimljen je u Majamiju.


.
Nakon fantastičnog singla “Shinning” sa muzčkim parom Beyonce i Jay-Z, zatim “To the Max” ft.Drake, pa pomenute “I’m The One” ft. Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper & Lil’ Wayne, DJ Khaled je spreman da 23. juna sa svetom podeli album “Grateful”, na kome se osim pomenutih pesama, nalaze i veoma zanimljive saradnje  sa izvođačima kao što su Calvin Harris, vrlo popularni Migos, Alicia Keys, Nicky Minaj, Nas, Travis Scott, Rick Ross, Big Sean, kao i Future, koji gostuje na pet pesama na albumu.

Album “Grateful” sadrži čak 23 pesme, a najveća zanimljivost je da je kao izvršni producent albuma potpisan Ashad Tuck Khaled, sin prvenac DJ Khaleda, koji nema još godinu dana!

Album “Grateful” (Epic) izlazi 23.juna, a u našim radnjama naći će pojaviti tokom leta.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.