Da li će na novom Eminemovom albumu biti Nicki Minaj i DJ Khaled

Eminem svoj novi muzički album najavljuje još od prošle godine, a sada su otkriveni neki novi detalji. Informacije koje su procurele u javnost govore da će se na njegovom albumu naći saradnje sa poznatim imenima kao štu su Nicki Minaj i DJ Khaled.

DJ Khaled je u nedavnom intervjuu nagovestio da bi mogao da sarađuje sa Eminemom, rekavši da nikada ranije nije radio sa “gospodarom repa”.

– Nikada nisam imao priliku da sarađujem sa Eminemom… Probao sam ranije i pokušaću ponovo – istakao je Khaled, koji takođe želi da radi sa Eminemovim mentorom Dr. Dreom.

– Pokušaću ponovo, uveriću ga da imam pravu stvar za njega. Mislim da mi nije rekao ne. Mislim da mu to samo moram prezentovati na pravi način – kazao je Khaled.

U međuvremenu, pojavila je još jedna glasina među fanovima Eminemove muzike. Nagađa se da će se Nicki Minaj pridružiti ekipi koaj radi novi album.

Priče su počele da kruže otkako je Nicki Minaj u nedavnom intervjuu upitana da li će Dr. Dre biti deo njenog narednog albuma.

Nicki Minaj je rekla da joj se ta ideja se sviđa, ali je rekla da voli i Eminema i da bi s njim rado snimala. Ovog puta, reper možda zatražiti od nje da se pojavi na njegovom albumu.

Eminem tek treba zvanično potvrditi da li će DJ Khaled ili Nicki Minaj biti dio njegovog novog albuma, ali verujemo da je fanovim to ne tako važno… važnije im je da se Eminemov album konačno pojavi!

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.