Da li se Selena vraća na Disney Channel zbog TV serije “Hotel Transylvania”? (video)


Ako ste fan animiranog filma Hotel Transylvania i njegovog nastavka imamo lepe vesti za vas.

Disney Channel je objavio da će uraditi adaptaciju crtaća o vampirima u letnju seriju, a svaka od 26 epizoda koje spremaju trajaće 26 minuta.

– Imamo fantastične vesti koje želimo da podelimo sa vama – Hotel Transylvania: The Series stiže na Disney Channel! Pogledajte premijeru u nedelju 25. juna u 20 časova – izbačeno je na Facebook stranici Disney Channel zajedno sa prvim tizerom.

Šou će se fokusirati na tinejdžerku Mavis, Draculinu ćerku, i njena tri najbolja prijatelja Hank N Steina, Pedra i Wendy Blob. Pošto je Dracula odsutan “zbog zvaničnog vampirskog posla”, Mavis je konačno ugledala šansu da se dokaže ocu. Ona želi da vodi hotel i ima fantastične ideje kako da razradi posao, ali tetka Lydia, Draculina starija i zlobnija sestra, joj zadaje muke. Dok Mavis želi sa društvom da se zabavlja i opusti u svemu tome, tetka Lydia im zadaje još više zadataka i okreće se tradicionalnom vođenju poslova.

I dok jedva čekamo da serija počne, postavlja se glavno pitanje: Da li će Selena Gomez reprizirati ulogu Mavis kojoj u filmovima daje glas?

Za sada se nigde ne pominje da je Sel deo ovog TV projekta, tako da nam jedino ostaje da sačekamo i vidimo. Znamo da ćemo je gledati (slušati) u trećem nastavku Hotel Translyvania koji očekujemo 2018. godine.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.