Da li su otkrili i pol deteta: Nikki Reed i Ian Somerhalder čekaju bebu! (foto)

Nismo mogli sa boljim vestima da započnemo dan!

Red je da čestitamo jednom od naših omiljenih selebriti parova zato što Ian Somerhalder i Nikki Reed očekuju svoje prvo dete.

Zvezda Twilighta i naš omiljeni zavodnik iz Vampire Diaries pre par sati su na Instagramu sa fanovima podelili najlepše vesti, da će postati roditelji. Presrećni smo zbog ove nove porodice čijeg trećeg člana jedva čekamo da “upoznamo”!

Prvo je Nikki postavila prelepu fotografiju na kojoj joj Ian ljubi trudnički stomak, a uz nju je napisala i poruku njihovoj bebi:

– Ćao malena. Znam te, ali samo zato što te osećam. Kako je moguće već toliko voleti nekog? Samo znam da mi je ovo najjače osećanje koji sam ikada osećala. Delimo ovo telo već neko vreme i već smo iskusili mnogo toga zajedno. Jedva čekamo da te upoznamo… S ljubavlju, tvoji roditelji!

I Ian je podelio svoja osećanja i uzbuđenje što će uskoro postati tata:

– Našim prijateljima, familiji i ostatku sveta. Za mojih 38 godina na ovoj planeti nikad nisam osetio nešto tako moćno i lepo kao ovo. Ne mogu da zamislim ništa uzbudljivije od ovog sledećeg poglavlja i želimo da o tome čujete od nas. Ovo je veoma posebno vreme u našim životima i želimo da to zadržimo za nas troje koliko god je to moguće i da uživamo u našem malcu koji odrasta tako brzo… jer to je ono što rade, brzo odrastaju. Hvala vam za vašu pozitivnu energiju – napisao je Ian uz istu fotografiju.

Fanovi para poludeli su od sreće i kako to obično biva odmah su počeli da nagađaju pol deteta. Naime, kako buduća mama na fotografiji nosi svetlo plavu haljinu koja je tradicionalna boja beba dečaka mnogima je to bilo dovoljno da zaključe da očekuju sina.

Kako god, čestitamo našim omiljenim vampirima i radujemo njihovoj ljudskoj bebi! 😀

Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.