Da li su Taylor Swift i Katy Perry konačno zakopale ratne sekire?

O da, desilo se i to – bivše prijateljice Taylor Swift i Katy Perry su se konačno pomirile!

Za one koji možda ne znaju pevačice Taylor Swift i Katy Perry poslednjih su pet godina bile posvađane, a sada je jedna od njih odlučila tome da stane na kraj. Taylor je pre par dana u svojim Instagram pričama objavila kratki video u kojem je pokazala paket koji je dobila od Katy uoči početka njene “Reputation” turneje. U njemu je bila maslinova grančica, simbol mira, i poruka izvinjena.

“Upravo sam se vratila iz svlačionice i pronašla maslinovu grančicu. Ovo mi mnogo znači”, prokomentirisala je Taylor u videu te preko snimka napisala “Hvala ti Katy”.

“Hej stara prijateljice, razmišljala sam o našoj svađi i htela bih da se pomirimo,” piše u delu pisma koje je napisala Katy, a a koji se vidi u kratkom videu dok se na koverti vidi naljepnica sa psićem, koja joj je sigurno donela bonus bodove kod Taylor.

Podsetimo, njih dve su počele da se druže 2009. godine, ali njihovo prijateljstvo je puklo nakon 4 godine, kada je Katy navodno ukrala Taylorine plesače za svoju turneju.

Usledila je pesma “Bad Blood” koju je Tay posvetila upravo bivšoj drugarici, javna bockanja, ali i pesma “Swish Swish” koju je Katy posvetila Taylor.

Tay se zatim povukla iz javnosti i prestala družiti s još nekim slavnim drugaricama, ali povratničkim albumom “Reputation”, tačnije najavnom pjesmom “Look What You Made Me Do”, ponovno se obračunala s protivnicima, a mesto u spotu dobila je i Katy koju glumi upravo Taylor.

Ne znamo šta vi mislite, ali nama se čini da je nedavna poseta Vatikanu i papi pozitivno uticala na Katy Perry. Mi se radujemo što su “ratne sekire” konačno zakopane i navijamo da se devojke što pre sretnu i ispričaju, a ko zna možda snime i neku pesmu zajedno!

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.