Da li vam se dopada novi singl Željka Joksimovića “Mlimetar”?

Jedan od naših najpopularnijih muzičara, Željko Joksimović, predstavio je novi singl “Milimetar” , a prema prvim reakcijama biće to pravi letnji hit.

Zanimljiva je i priča kako je nastala pesma. Naime, Željko je ispričao da je nadahnuće dobio nakon što je saznao da će postati otac blizanaca, i nije mu trebalo mnogo da stvori ovu brzu i veselu kompoziciju.

-Milimetar je pesma koju sam bukvalno napisao za jednu noć. Bio sam toliko ispunjen i srećan zbog divnih vesti. Sačekao sam da Jovana zaspi i onda sam seo i sve te divne emocije nekako pretočio u muziku. Ujutru kada je ustala i kada sam joj pustio pesmu, rekla je da je to jedna od najlepših pesama koje je čula – sa uzbuđenjem je otkrio Željko Joksimović.

Dobar ritam i posebna energija kojom novi singl odiše najavljuje da će “Milimetar” biti nezaobilazna numera na svim letnjim dešavanjima širom regiona.

– Reč je, pre svega, o modernoj pesmi, ali na trenutak može da se čuje i zvuk osamdesetih. Rekao bih da zbog toga ima i boje stare Jugoslavije. Mislim da će se dopasti svim generacijama.

Na pesmi je Željko radio zajedno sa Vjekoslavom Huljić, jednom od najboljih tekstopisaca na ovim prostorima.

– Vjekoslava, supruga mog divnog kolege Tončija, napisala je fantastičan i pitak tekst kojim je unapredila pesmu. Po svaku cenu smo hteli da izbegnemo da tekst bude banalan, jer brže pesme vam nekada nametnu takav tekst. Zaista sam srećan kako je sve ispalo i očekujem da će celo leto biti u znaku Milimetra – istakao je Joksimović.

Novi letnji hit izašao je u MINACORD produkciji, a pesma će moći da se čuje na zvaničnom Youtube kanalu Željka Joksimovića koji broji preko 100.000 pratilaca, na Željkovoj FB stranici i njegovom VIBER public chat kanalu, kao i na radio i TV stanicama.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.