Da li znate koje su dve mlade zvezde najplaćenije osobe na Instagramu?

Svi dobro znamo da se reklamiranje na Instagramu kroz profile poznatih osoba jako dobro plaća. Verujemo kako si već nekoliko puta čula vrtoglave cifre koje zvezde dobijaju za samo jednu objavu. Iako je broj pratitelja na profilu gotovo ključan za određivanje cene za objavu i oglašavanje, glavnu ulogu ima uticaj objave na publiku, odnosno sledbenike određene zvezde.

Kako tvrdiHopper HQ, najplaćenija te ujedno i najmlađa na listi je beauty mogulica Kylie Jenner koja po jednoj objavi na Instagramu zarađuje oko milion dolara. Njen broj pratilaca neprestano raste, a sada se drži na brojci od 112 miliona.

Za njom sledi pevačica Selena Gomez čiji je broj pratitelja čak 139 miliona, ali njene objave ne utiču na publiku koliko i objave Kylie Jenner, stoga njena zarada po objavi iznosi 800 hiljada dolara.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Drugo mesto sa Selenom deli fudbaler Christiano Ronaldo, a na trećem su se mestu našle Beyonce i Kim Kardashian West koje po objavi dobiju oko 700 hiljada dolara. S pozamašnim ciframa od oko pola miliona dolara mogu se pohvaliti i starija sestra Jenner, Kendall, te pevač Justin Bieber.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.