Demi Lovato se ne stidi celulita i strija

Demi Lovato već godinama širi pozitivne poruke o prihvatanju svog tela i izgleda i fanovi je zbog toga cene još više, rekli bismo mi. Pevačica je proteklih meseci dobila koji kilogram viška, ali poručila je svim fanovima kako i pored celulita, strija i nezategnutog stomaka i dalje voli sebe.

Demi je u jednom insta storyju objavila fotografije svog tela.

“Strije i debljina, ali i dalje volim sebe”, napisala je pevačica uz fotografiju na kojoj je vidno kako se malo ugojila.

Nakon ove podelila je fotografiju na kojoj stoji u sivom šortsu i majici uz opis: “Celulit, ali i dalje volim sebe.”

Nakon što su brojni fanovi prokomentarisali kako ne vide celulit na njenim nogama, ona im je u komentaru pojasnila da je opcija Boomerag stavila filter na njene noge.

“Imam celulit kao i 93 posto žena ima. Ono što vidite na Instagramu, nije uvek onako kako izgleda. Idemo prigrliti ono što zaista jesmo”, napisala je Lovato uz hashtag #iloveme (volim sebe).

Demi je zatim postavila novu fotku u šortsu na kojoj je napisala kako nema prostor između nogu, ali i dalje voli sebe.

Početkom godine Demi je izgledala bolje nego ikada. Međutim, kako je i sama priznala, nezdrava ishrana i neredovni obroci doveli su to toga da je počela da se goji. Ona je godinama bila posvećena borilačkim veštinama, a nedavno je izjavila i kako je zainteresovana za pravu MMA borbu.

Foto: Getty Images i Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.