Konačno je izašao prvi album benda DNCE!

Novi album kvarteta “DNCE” uz prethodno objavljene pesme sadrži još 9 pesama, među kojima su i “Toothbrush“, ali i “Pay My Rent” sa EP izdanja “SWAAY“. Produkcijom novog izdanja su se pozabavili producenti koji su sarađivali sa mnogim velikim zvezdama, a to su: Mattman & Robin (Tove Lo, Selena Gomez), Ilya (Ariana Grande, Ellie Goulding), Rami (Nicki Minaj, Avicii) i mnogi drugi.

DNCE” su 2015. godine oformili Joe Jonas (iz Jonas Brothers boy benda), basista i klavijaturista Cole Whittle, bubnjar Jack Lawless i gitaristkinja JinJoo Lee. Ime benda “DNCE” je nastalo pogrešnim, kako sam bend kaže, pijanim spelovanjem reči dance.

Glavni, a ujedno i debitantski singl “Cake By The Ocean” je objavljen u septembru prošle godine – a pesmu je imenovao Joe Jonas koji je tokom mukotrpnog rada u studiju pogrešno čuo producente Mattman & Robin da naračuju koktel “cake by the ocean” umesto “sex on the beach”. Shvativši koliko dobro zvuči, Joe Jonas je pesmu nazvao “Cake By The Ocean” i na neki način predvideo neverovatan uspeh ove pesme. Za ovu pesmu je snimljen i spot koji su režirali Black Coffee i Gigi Hadid!

Album “DNCE” je digitalno dostupan u Srbiji preko muzičkih servisa Google Play i Deezer!

Foto: Getty Images

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.