Doček pravoslavne Nove Godine uz Lexington Band kod Hrama Svetog Save!

Grupa Lexington počela je sa radom 2004. godine u Beogradu. Simbolika naziva Lexington je u glamuru, eleganciji i ozbiljnosti što je i bio razlog da grupa nosi ovakvo ime, a ono ujedno oslikava i imidž benda. Interesantno je da je svoj prvi nastup imali u istoimenom lokalu.

Nakon nekoliko godina stvaranja i bezuslovnog ulaganja, sve popularnija mlada grupa Lexington izdala je svoj prvi album „Kako je tako je” koji sadrži 12 pesama, za izdavačku kuću City records.

Za vrlo kratko vreme, pesma sa istoimenog albuma „Kako je tako je”, za koju je napravljen i visokobudžetni spot postala je apsolutni hit kakona radio i TV stanicama, tako i u klubovima.

Za pesmu koja je otpevana u duetu sa poznatim kompozitorom i tekstopiscem, Banetom Opačićem „Da me malo hoće” takođe je urađen spot visoke produkcije, a na prestižnom Radijskom festivalu 2010, grupa Lexington se kao izvođač pesme našla rame uz rame sa najvećim zvezdama muzičke scene.

Grupa Lexington se izdvaja kao jedan od najperspektivnijih sastava u Srbiji, a saradnju su ostvarili sa najeminentnijim muzičarima i autorima iz regiona.

Momci iz Beograda imaju velike ambicije, a za uspeh će nastaviti da se bore dobrom pesmom i kvalitetnim pop zvukom.

Foto. Miloš Nadaždin

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.