Doktor Oktopus u novom Spajdermenu

Glumac Alfred Molina potvrdio je da će se u najnovijem nastavku fimske serije, Spajdermen boriti protiv starog stripskog neprijatelja Doktora Oktopusa. Molina je već glumio Oktopusa i to u filmu iz 2004. godine, Spider-man 2, a sada će se pojaviti i u “No way home“.

– Dok smo snimali, traženo je do nas da strogo ćutimo o tome, da sve bude pod velom tajne. A opet, internet je brujao o tome. Ja sam najgore čuvana tajna Holivuda – šali se Molina.

Da je lako glumiti isti lik posle 17 godina, nije. Molina se požalio da je bilo lakše bez dva podbratka i bola u donjem leđima koje je zaradio u međuvremenu.

Ono što fanove više muči je činjenica da je Oktopus u prošlom pojavljivanju – poginuo. Pa, kako je moguće da se opet vraća?

– U našem svemiru niko ne umire zaista – poručila je ekipa “No way home”.

Internet uveliko bruji da se novi nastavak Spajdija poigrava sa vremenom, dimenzijama, te da u njemu vaskrasavaju brojni likovi koji su se, tokom godina, pojavljivali u Spajdermen filmovima. Tako se očekuje i da će uz Tom Hollanda, u kostimu Spajdija da se pojave i:  Andrew Garfield i Tobey Maguire.

Foto: IG @Spidermanmovie

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.