Dupla premijera: SevdahBABY x Ksenia obradili kultnu pesmu “Generacije 5”, “Ničim izazvan” predstavlja video za pesmu “Da li želiš?”

Dupla MTV Premijera u ponedeljak u 20:00 donosi dvostruki užitak – čućete kako zvuči kada SevdahBABY x Ksenia obrade kultnu pesmu “Generajije 5” “Dovoljno daleko”, dok će bend “Ničim izazvan” premijerno predstaviti video za pesmu “Da li želiš?”.

“Ničim izazvan” polako otkriva oblik svog trećeg studijskog albuma, ovaj put trećim najavnim singlom pod imenom “Da li želiš?”. Spot sniman na jednom od prelepih jezera na Fruškoj gori i na salašu kod Beške, dok je za video zaslužna BiM Produkcija.

Kroz vetrobrane starih “Spačeka” spot predstavlja večitu romantičnu igru između polova. Pesma je snimana u Mostarskom studiju “MC Pavarotti”, a produkciju i miks je radio Đani Pervan u studiju Home Sweet Home i sve to pod okriljem izdavačke kuće Lampshade Media.

Milan Stanković, producent, DJ i multinstrumentalista, poznatiji pod imenom SevdahBABY, se vraća svojim disko korenima sa pesmom koja će obeležiti plesne podijume ovog leta! U pitanju je njegova prva saradnja sa mladom vokalnom zvezdom u usponu, Ksenijom Knežević, alias “Ksenia”. “Dovoljno daleko” je inspirisana tekstom fenomenalne balade grupe “Generacija 5” iz davne 1980. godine. Uz ljubaznu dozvolu legendarne Marine Tucaković, SevdahBABY je napisao novu muziku i aranžman i naravno sve to obojio svojim prepoznatljivim elektro zvukom. U toku rada na pesmi, kao Deus ex machina, ušetala je i Ksenia, donoseći pesmi svežinu svojim tamnim, senzualnim i moćnim vokalom.
Singl je dostupan na svim digitalnim platformama za slušanje muzike, počev od 24. aprila.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.