Dva meseca pred prvi koncert u Beogradu, Marcus&Martinus objavili novi singl – “Remind Me”

Dva meseca nakon izlaska njihovog trećeg albuma Moments (koji je već premašio 40 miliona preslušavanja prema podacima servisa Spotify i zavladao muzičkim top listama u Skandinaviji), senzacionalni blizanci Marcus & Martinus vraćaju se sa novom muzikom! Njihov novi singl prvobitno je bio namenjen aktuelnom albumu, ali su u zadnjem trenutku momci odlučili da pesmom naknadno obraduju fanove, što su sada i učinili. Ova muzička poslastica dolazi u pravo vreme, da dodatno zaintrigira evropske fanove, jer Marcus i Martinus kreću u ofanzivu muzičkog osvajanja starog kontinenta, a na toj mapi nalazi se i Beograd u kome će gostovati 25.marta (Hala sportova)!

Pogledajte šta su Marcus&Martinus poručili fanovima u Srbiji.

“Remind Me” su napisali i producirali norveški producentski duo Rat City (Kent i Cato Sundberg iz electro-pop grupe Donkeyboy). Marcus & Martinus su takođe bili uključeni u pisanje stihova, komponovanje i aranžman. Pesma je snimljena prošlog leta.

“Imali smo odličan vajb u studiju sa grupom Rat City. Hemija između nas četvorice bila je sjajna, super smo sarađivali, što se po rezultatu može i videti”, izjavio je Martinus.
“Saradnja sa Rat City bila je stvarno dobra. Oni su vrlo talentovani a nama se dopada njihov zvuk. Bili smo uključeni u kompletan proces snimanja singla i bilo je ujedno i zanimljivo i vrlo zabavno”, kaže Marcus.

Rat City su takođe uživali u ovoj saradnji:” Blizanci su super talentovani i shvatili su studijske sesije vrlo ozbiljno, što stvarno i moraju, kada su dostigli ovaj nivo popularnosti. Pošto smo i mi i oni braća, lako nam je bilo da uspostavimo dinamičnu atmosferu koja nam je svima prijala”, kažu duo Rat City.

“Remind Me” je tematski pomalo nostalgična i emotivna, ali istovremeno ono što i očekujemo od dua Marcus&Martinus – moćna i energična numera.

“Pesma je vesela,mislim da je podjednako dobra i za podijum, ali i za teretanu”, tvrdi Marcus.

“Pesma je puna energije i nadam se da će se svideti ljudima! Dopada mi se kako postepeno ritmički raste do refrena i što stvara dobro raspoloženje dok se sluša”, dodaje Martinus.
Izlazak singla “Remind Me” poklapa se odlično sa prolećnom turnejom grupe, tokom koje će obići 14 evropskih gradova i održati ukupno 26 koncerata!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.