ED Sheeran već ima spremnu pesmu za film o Jamesu Bondu

Mega popularni muzičar Ed Sheeran otkrio je kako je pre tri godine za svaki slučaj napisao pesmu za film o čuvenom agentu Jamesu Bondu ukoliko ga, kako je kazao, ikad iko bude upitao da napiše pesmu za poznatu franšizu.

Edu nije bio veliki problem da prizna šta je uradio s obzirom da već od malih nogu ima velike snove.

– Napisao sam melodiju pre tri godine, za svaki slučaj- rekao je Sheeran gostujući u irskoj verziji emisije “The Late Late Show”.

Voditelj ga je potom zamolio da kaže kako se pesma zove, ali riđokosi Englez je stidljivo dodao kako ne želi otkriti ime jer bi ga neko mogao ukrasti. Međutim, pevač je uverio fanove kako je neotkrivena pesma “jako dobra”.

U nastavku emisije 26-godišnjak je objasnio svoje razloge za pisanje pesme koju niko nije tražio od njega.

– Nedavno sam snimio pesmu s jednim od mojih heroja, Eminemom, i kad smo krenuli da radimo tu pesmu, već sam je imao. Isto je i s Bondom. Ukoliko me ikad pozovu, ja ću samo reći ‘izvolite numeru’ –  rekao je Sheeran kroz smeh.

Proteklih godina Bondovi filmovi odlučili su zadržati britanske izvođače. Adele je oduševila mnoge s njenom tematskom pesmom “Skyfall” za istoimeni Bondov film iz 2012. godine, baš kao i Sam Smith s pesmom “Writing’s on the Wall” za film o Bondu iz 2015. pod nazivom “Spectre”. Zato, verujemo da bi i Sheeranu stvarno mogla pripasti čast da predstavi svoju tematsku pesmu za film o agentu 007, jer to zaista svojim radom zasužuje!

Podsećamo, “Bond 25” s Daniel Craigom u glavnoj ulazi premijerno će biti prikazan 2019. godine, a da li će ekipa koja radi film čuti Edovu poruku ostaje da vidimo.

Foto: Twitter/RTELateLateShow

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.