Ekskluzivno za HEJ! Marija Žeželj: Kako je izgledalo upoznavanje sa Shawnom Mendesom

Prošla nedelja bila je posebna za Mariju Žeželj iz više razloga. Ona ne samo što je, kako je rekla za HEJ!, išla na svoj prvi koncert u životu, već je taj koncert bio u Austriji i to ni manje ni više šou jednog od njenih omiljenih pevača – Shawna Mendesa.

Međutim, ni nakon toga nije bio kraj lepom provodu. Kao “trešnjica na šlag” ove večeri bilo je to što se upoznala sa Shawnom na Meet and Greetu.

Maki se odmah na Instagramu pohvalila pratiocima sa fotografijom na kojoj pozira sa svetskom zvezdom.

– Čast mi je što sam konačno upoznala jednog od mojih omiljenih pevača.

Sada kada je slegla utiske nakon ovog divnog iskustva Marija je za HEJ! ispričala kako se provela i kako je izgledalo upoznavanje sa Shawnom.

– Bila mi je velika čast upoznati Shawn Mendesa! On je jedan od retkih mladih superzvezda koji ima toliku slavu i karijeru, a da je ipak ostao prizeman i drži se vaspitanja koje mu je porodica pružila. Imala sam priliku da mu pridjem na desetak sekundi. Razmenili smo dve – tri reči i slikali se i to je bilo to. Kratko je trajalo, ali i tih par sekundi mi je dozvolilo da osetim njegovu toplinu i dobrotu kojom zrači. Činjenica je da je dečko zgodan, ali mislim da on osvaja srca unutrašnjom lepotom i šarmom.

Njegov koncert je bio moj prvi koncert na koji sam išla, u životu. Čudno, ali istinito. Kada sam ušla u halu, to je bio neverovatan osećaj. Toliko energije i nasmejanih lica. Kada je koncert počeo i Shawn je izašao na scenu, svi su počeli da vrište od radosti. Svaku numeru je izveo dajući svoj maksimum. Zahvaljujem mu se na neverovatnom preformansu i nezaboravnom prvom koncertu. Nadam se da će u budućnosti biti prilike da razmenimo još koju reč više – ispričala je Marija koj je još uvek pod utiskom.

Podsećamo, Marija i Shawn su zapravo kolege iz iste firme, jer oboje sada imaju ugovore sa muzičkom kućom Universal!

Baš su slatki zajedno, zar ne?

Foto: ATA Images

2 Comments

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.