Elektro dens senzacija LZ7 predgrupa na koncertu Jasona Derula 28.oktobra u Štark areni

Elektro dens pop performans iz Londona i Mančestera, LZ7, nastupiće kao predgrupa Jasonu Derulu, 28. oktobra u Štark areni.

Misija LZ7 je da muzika zaobiđe intelekt i komunicira direktno sa dušom. Svojim zaraznim melodijama, LZ7 svakako zna kako da prodrma publiku.

Od samog početka, LZ7 održava relevantnost i iskrenost u svojoj muzici, koji dolaze iz srca koje vidi ono najbolje u mladima. Bend primenjuje svoja lična iskustva u muzici, čime daju slušaocu bolji uvid u to odakle su i kuda idu sa svojom muzikom. Predvođeni Lindzom, Sain Louisom i Lily Joom, a podržani bendom uživo, LZ7 uživo je definitivno nešto što ne treba propustiti.

Njihovi veoma uspešni singlovi “Home“, “So Good“, “Give my All“, “Perfect Day” odlično se kotiraju na MTV Hits Clublandu, kao i u NME magazinu, Pop Justice i Dancing Astronaut, uz velike ljubitelje koji daju kredibilitet industriji. Iza sebe imaju preko 3 miliona pregleda i 300 000 skinutih pesama, i više od 100 000 pratilaca na mrežama.

Ulaznice za koncert u prodaji na blagajnama Štark arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.