EMINA JAHOVIĆ: Istina je da sreća prati hrabre

Regionalna muzička zvezda, koja je postala zaštitno lice brenda “Extreme Intimo”, govori o svojim planovima za 2017. godinu, otkriva nam u kojim odevnim kombinacijama uživa i šta je vraća u detinjstvo

Kako bi opisala svoj stil?

Kada je moda u pitanju, u sebi imam nekoliko različitih ličnosti – Emina na sceni najviše voli atraktivne modele haljina, upadljive boje i krojeve, Emina koja ide na posao u kancelariju bira odela i kombinezone mirnijih boja, mama Emina voli jednostavne i praktične kombinacije, a uvek svemu tome dodam neki svoj pečat, i skup svih tih Emina zapravo je ono što smatram svojim stilom.

A u kojim odevnim kombinacijama najviše uživaš kada si kod kuće?

Budući da na sceni moram da budem maksimalno sređena, kada sam kod kuće, ipak više volim da mi je udobno. Verujte mi, veoma retko se i šminkam. Važno mi je da na sebi imam kvalitetne materijale, a ukoliko su zanimljivog kroja, tim bolje.

emina-jahovic2

Šta je bilo ključno u sklapanju saradnje sa brendom “Extreme Intimo”?

Saradnja sa brendom “Extreme Intimo” za mene je došla potpuno prirodno, upravo zbog toga što volimo iste stvari – originalan i moderan stil, prirodne materijale i kvalitet iznad svega. Izuzetno mi je drago što sam postala njihovo zaštitno lice i zaista je uživanje raditi za brend koji, kao i ja, neguje iskrene porodične vrednosti. Srećna sam što su baš u meni prepoznali nekog ko može na pravi način da predstavlja njihovu kolekciju i brend.

Koji dezen pidžama te vraća u detinjstvo?

Ne sećam se toliko dezena koliko se sećam osećaja topline i sigurnosti koji sam imala tada. I to je ono što mi se posebno svidelo kod “Extreme Intima”. U njihovim modelima sam osetila upravo tu udobnost i nežnost koje se sećam iz detinjstva.

Nastavak ovog intervjua u kojem ćete saznati između ostalog i da li je Emina kao mala organizovala pidžama partyje sa drugaricama, kao i kako je provodila raspuste, pročitajte u štampanom izdanju magazina HEJ!

Foto: Promo

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.