Enrique Iglesias i Jon Z objavili novi singl!

Internacionalni superstar Enrique Iglesias odlučio je da podrži novog južnomaričkog izvođača Jon(a) Z u novoj verziji njegovog hita “DESPUES QUE TE PERDI”.

Još jedanput, Enrique među prvima prepoznaje novi zvuk i muzički pravac-Latino trap- kojeg želi da predstavi čitavom svetu i time testira puls čitave planete. Originalna verzija “DESPUES QUE TE PERDI” koju izvodi Jon Z premašila je 12 miliona pregleda na YT kanalu i 1.2 miliona preslušavanja (Spotify).
Enrique se od prvog trenutka zaljubio u pesmu i lično kontaktirao novu portorikansku senzaciju, Jona Z, predloživši mu saradnju prepoznajući potencijal u novom zvuku koji osvaja Latino Ameriku. Rezultat je iskrena i hipnotična ljubavna kompozicija, energetski osvežena trap zvukom i začinjena masnim ritmovima koju zajedno potpisuju Jon Z, Enrique, Duran The Coach, Martin Rodríguez Vicente, Roberto Arturo Téjada Perez i Marcos Sanchez.

Za neverovatno kratko vreme Enrique i Jon Z su snimili “zimski” spot za novu verziju pesme koje će sigurno pozitivno prodrmati muzičku industriju.

“ Volim kada mi se dogodi da se zaljubim u pesmu na prvo slušanje” priznaje Enrique i dodaje”u ovom slučaju to je pesma koju je napisao Jon Z, a ja sam presrećan da budem njen deo”

“Čast mi je da sarađujem sa takvom muzičkom ikonom kao što je Enrique. To smatram dostignućem kako na na poslovnom tako i na ličnom planu. Ova pesma će razvaliti radio stanice”, izjavio je Jon Z.
Spot za “DESPUES QUE TE PERDI “ Enrique i Jon Z snimili su u Ferpleju (Kolorado), a ova pesma je treća u nizu pesama na španskom koju je Enrique objavio nakon prošlogodišnjeg hita “EL BAÑO” , odnosno megahitova “Subeme La Radio” ft.Descemer Bueno,Zion&Lennoxi “Duele El Corazon” ft.Wisin.

Inače Enrique Iglesias priprema novi album (Sony Music Latin/Menart) koji bi trebao da se pojavi kasnije ove godine.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.