Evan Rachel Wood nije nosila haljinu na dodeli Zlatnih globusa, a ovo je njen razlog

attends HBO's Official Golden Globe Awards After Party at Circa 55 Restaurant on January 8, 2017 in Beverly Hills, California.

Glumica Evan Rachel Wood nije prva koja je nosila odelo na nekom crvenom tepihu, ali je verovatno prva koja je to uradila sa smislom. Naime, ona je razlog takvog stajlinga objasnila i zbog toga dobila ogromno priznanje mnogih žena!

Evan je bila nominovana za ulogu u seriji “Westworld“, a na dodeli nagrada se pojavila u crnom odelu brenda Altuzarra i beloj haljini. Do sada se pet puta pojavljivala na dodeli Zlatnih globusa i svaki put je nosila haljinu. Na ovoj poslednjo dodeli odlučila je da se obuče malo drugačije.

Volim haljine, ne pokušavam da ih bojkotujem, ali sam želela da mlade žene i devojke znaju da im to nije jedina opcija. Ne moraš da nosiš haljinu ako ne želiš i treba da budeš svoj, jer vrediš više od odeće. Dakle, ove godine dajem omaž Marlene Dietrich i Victor Victorii, kao i Davidu Bowieju jer mu je rođendan – objasnila je Evan.

Nadamo se da će Evanin primer slediti i druge poznate dame i svojim primerom dati podršku ženama i devojkama širom sveta da budu ono što jesu.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.