Evo šta Justin Bieber i Bella Hadid misle o vezi Selene Gomez i The Weeknda

Prva reakcija koju smo dobili od Belle Hadid, nakon saznanja da su Selena  i Abel u vezi, bilo je ta da je otpratila Sel sa Instagrama. Međutim, to nije bilo dovoljno fanovima, ali i novinarima koji ovih dana očajnički pokušavaju da dobiju komentar od nje.

Ona se i dalje ne oglašava, ali je izvor blizak njoj za E! News rekao da ona nije prebolela The Weeknda i da ga još uvek voli.

Oni su u dobrim odnosima, ali joj se ne dopada njegova romansa sa Selenom. Nije bila srećna kada su počeli svi ti tračevi vezani za The Weeknda i Selenu. Njoj je zaista teško kada vidi Selenu pored svog dečka. Ona oseća kao da njih svoje još uvek imaju neku vezu” – rekao je pomenuti izvor i dodao da nema neke “zle” krvi između ove dve suparnice, zato što Bella i Selena nikada nisu bile bliske drugarice, one su samo bile deo istog Swift squada.

Novinari su ovih dana pokušali da saznaju šta o ovoj romansi misli i Selenin bivši, Justin Bieber, naročito nakon nedavnih napisa da je on izbrisao Instagram zbog Selene, koja ga je na toj društvenoj mreži konstantno proganjala.

TMZ je uspeo na kratko da uhvati Biebera u subotu veče ispred restorana “Catch” gde je večerao sa Patrickom Schwarzeneggerom. On se svojski trudio da ih ignoriše, premda se na snimku jasno vidi da mu je koncentracija popustila i da se zbunio prilazeći kolima. Kako i ne bi kada je bio okružen silnim fotografima, novinarima i fanovima.

Šta vi mislite o njihovim reakcijama, pišite nam ispod ovog posta na Facebooku.

Izvor: TMZ, E! News
Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.