Fanovi u panici, da li se Justin Bieber povlači sa muzičke scene?

Kao da nije bio dovoljan šok za sve Beliebere to što je otkazao 14 poslednjih koncerta na ” turneji “Purpose World Tour”, Justin Bieber je rešio da fanove opasno zabrine svojim emotivnom porukom kojom kao da nagoveštava da se povlači sa scene.

– Veoma sam zahvalan što sam na ovom putovanju bio sa vama, i još važnije, što sam išao kroz život sa vama. Učenje i odrastanje nije bilo lako, ali činjenica da nisam sam me je terala napred. Povremeno sam dozvoljavao da moje nesigurnosti preovladaju. Dozvolio sam da moje propale veze diktiraju kako se ponašam prema ljudima, i dopustio sam da ljubomora, ogorčenost i strah upravljaju mojim životom.Jasno mi je da nikada neću biti savršen i da ću nastaviti da pravim greške, ali više neću dozvoliti da prošlost utiče na moju budućnost – tim rečima je Biebs započeo svoje otvoreno pismo fanovima na Instagram profilu

– Više neću da se stidim svojih grešaka, želim da učim iz njih. Želim da svi znate da je ova turneja bila neverovatna i podsetila me je koliko sam blagosloven što imam glas u svetu. Naučio sam i da više cenim vašu podršku. Zbog toga vam se sada obraćam, jer želim da moja karijera, moje srce i duša budu održivi… I da tako postanem čovek kakav želim da budem, i jednog dana muž i otac kakav želim da budem. – stoji u nastavku poruke koja je fanovi naterala suze u oči.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

A kraju Justin ističe sledeće:

– Ova poruka je ustvari samo mogućnost da me čujete, da shvatite šta je u mom srcu, i ne očekujem da me svi shvate, ali želim da ljudi imaju priliku da uvide ko sam ja zapravo.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.