Fantastičan zvuk Marka Louisa poslušajte na albumu “Beskraj”

Sinoć je u UK Parobrod predstavio svoj novi album “Beskraj”. Svi prisutni su mogli da da uživaju u audio vizuelnoj izložbi, da preslušaju sve pesme sa albuma. Marko je zajedno sa svojim bendom i gostima Vasilom Hažimanovim i Božom Vrećo odsvirao par pesama. Najavljen je i koncert 25.maja u Mikseru.

Na ovom albumu će se nalazi jedanaest pesama od kojih su devet dueti. Pored toga što peva, Marko se potpisuje i kao kompozitor, aranžer, dizajner zvuka. Prisutan je uticaj balkanske i orijentalne muzike sa primesama džeza, fanka, popa, regea.

– Kad god sam kupovao muzičke albume uvek sam tražio prvo da preslušam duete. Bilo mi je najzanimljivije kada različiti izvođači sarađuju i naprave spoj svojih interpretacija i svojih stilova. Na ovom albumu sam rešio da ceo album bude spoj različitih energija i kultura širom sveta – izjavio je Marko.

Na novoj “ploči”, koju je izdao za izdavačku kuću Lampshade Media, Marko je sarađivao sa poznatim umetnicima kao što su Vasil Hadžimanov (Srbija ), Vlatko Stefanovski ( Makedonija ), Bobo ( Bugarska ), Adnan Šaran ( BiH ), Božo Vrećo ( BiH ). Pored u našem regionu poznatih imena, Marko je sarađivao sa izvođačima širom sveta kao što su Tanu Saxena ( Indija ), Layth SidiQ ( Jermenija, SAD ) i drugi.

Na albumu se nalaze dve kompozicije Markovog oca Ljubiše Stojanovića Louisa, koje je obradio zajedno sa Vasilom Hadžimanovom i Vlatkom Stefanovskim.

– Pesme DOVIĐENJA i CVEĆE CAFNALO su manje poznate pesme moga oca, ali su moje omiljene. Uvek mi je bila želja da ova dva dela zabeležim jednog dana na traku i ispunila mi se želja –odaje Marko koji je album posvetio rodetiljima.

Album “BESKRAJ” će moći da se čuje i kupi na različitim muzičkim portalima kao što su DEEZER, SPOTIFY, ITUNES, GOOGLE PLAY, YOUTUBE ili kao fizičko izdanje na nekoliko lokacija u Beogradu.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.